WVV’34 maatje te groot voor Hector

De wedstrijd van vanmiddag op sportpark ’t Doesgoor begon met een indrukwekkende minuut stilte voor Engelien Workel waarna kort na 14.00 uur het eerste fluitsignaal klonk. WVV boekte een verdiende 0-3 overwinning en kwam geen moment in gevaar. Hector trainer Mark Dijkstra coachte in de openingsfase “compacter”, waarmee de intentie van de tegenstander weer eens  helder was. In de eerste 25 minuten wisten de Hengeveldenaren dan ook amper iets te creëren, maar bij de eerste de beste mogelijkheid was het Mahmoud Jaafil die met links een voorzet van Wouter Roescher effectief binnenschoot. De hele groep vierde de voorsprong samen met trainer Roy Workel. Bij de groen gelen stond het uitstekend, bij balverlies gelijk druk op de bal en in de opbouw werden gelijk de aanvallers opgezocht. Ook na de thee kende WVV weinig problemen:

Huh?

Het was Tom ten Breteler die in de 55e minuut op aangeven van Hamoudi Jaafil de score verdubbelde en uitblinker Wouter Roescher maakte aan alle Goorse illusies een eind met de 0-3. Kort daarvoor miste hij nog oog in oog met de doelverdediger van de groen witte formatie, maar deze keer rondde hij fraai af.
Daarmee zat de wedstrijd definitief in het slot al was er geen Wegdammer die zich vanmiddag zorgen heeft gemaakt. In 90 minuten wist Hector amper gevaar te stichten voor het Hengeveldse doel.

Vader en zoon Roescher vieren de 0-3

Concurrenten Emos en GFC wisten ook beide het duel winnend af te sluiten dus in de top van het klassement veranderd er weinig. Komende zondag speelt WVV’34 thuis tegen FC Aramea.