WVV’34 maakt het zich onnodig lastig: 3-2

WVV'34 heeft vanmiddag in eigen huis een overwinning geboekt uit TVO, de buurman uit Beckum. Het werd 3-2 nadat het bij rust al 3-0 stond. Het duel begon rommelig van beide kanten. Slechte passes en niet kort genoeg op de man staan, het leverde veel duels op. Gelukkig voor de thuisploeg kwam in tegenstelling tot hun eerdere duels in de 4e klasse dit seizoen vroeg op een 1-0 voorsprong. Aanvoerder Tom ten Breteler keerde terug in de basisopstelling en drukte direct zijn stempel. Een afgemeten voorzet van Hamoudi Jaafil kwam terecht bij Tom, die geen moment twijfelde. Hij nam de bal direct die vervolgens nog door Martijn Baas werd aangeraakt en achter de Beckumse doelman verdween. TVO kon geen vuist maken en WVV'34 was ondanks het spel dat nog niet tot de verbeelding sprak nog altijd in de aanval. Dit resulteerde na een langdurende aanval in de 2-0. Hamoudi Jaafil kon van randje 16 een schuiver produceren die rechts naast de doelman in de goal verdween. Waar Tom ten Breteler nog vol overgave de treffer vierde, bleef Hamoudi ingetogen. De supporters langs de kant waren nauwelijks klaar met juichen of opnieuw Tom ten Breteler liet van zich spreken. Tussen drie man in frommelde hij de bal in het doel, waarmee het duel beslist leek.

Na rust tapte TVO echter uit een ander vaatje. WVV'34 maakte het zich ook onnodig lastig, want in plaats van vooruit liep het achteruit. De ploeg uit Beckum kreeg zodoende kansen, en daar hadden ze er niet veel van nodig om te scoren. In de 63e minuut maakte het de 3-1 en ondanks een vlagsignaal van Mark Escher kwamen ze in de 75e minuut terug tot 3-2. Een kwartier lang billen knijpen volgde voor de Hengeveldenaren want TVO rook bloed. Doelman Tom Pierik toonde zich echter tot een waardige vervanger van zijn neef Wouter Assink en bracht enkele goede reddingen.
Trainer Roy Workel over het duel: "Na rust stonden we met 3-1 voor en we kregen nog grote kansen op 4-0 en 4-1. Deze viel echter niet en TVO kwam goed terug tot 3-2. Doelman Tom Pierik hield ons erg goed op de been, daar ben ik blij mee. Ook Tom ten Breteler was er klaar voor vandaag. Met hem hebben we meer rust voorin en het is een goede gok geweest. Hij heeft het 70 minuten volgehouden en als je dan nog Mahmoud Jaafil kan brengen voor 20 minuten dan heb je ook gevaar. Op basis van de eerste helft is het een goed resultaat."

Tom ten Breteler frommelt de bal achter de doelman, 3-0