Van 22 tot en met 24 augustus: Voetbaldagen Hengevelde

Deze week is het dan zo ver: WVV'34 is een van de ruim 60 KNVB-clubs die door Clubvoetbaldagen is geselecteerd om drie geweldige voetbaldagen voor voetballers (jongens en meiden) van 6 t/m 13 jaar te organiseren. In totaal hebben zich nu ruim 30 voetballiefhebbers ingeschreven. Het worden 3 superleuke voetbaldagen met leuke trainingen, dagelijks wisselende animatie en alle deelnemers ontvangen een compleet voetbaltenue, vaantje en een certificaat. Ook zijn er gave voetbalprijzen te winnen en uiteraard is er elke dag een gezonde lunch, verzorgd door Bakkerij Nollen, Coop Hengevelde en Timon's Groente en fruit. Natuurlijk wordt er heel veel gevoetbald, nieuwe schijnbewegingen geleerd maar vooral veel plezier gemaakt. Je slaapt iedere avond gewoon lekker in je eigen bed.

Open inschrijving regio Hengevelde
Elke jonge voetballer kon meedoen. Je voetbalmaten uit de buurt, van school of van je club kom je hiertegen of gaan misschien al met je mee. Je traint in een team van ± 12 spelers maar de supergave animatie doe je met alle trainingsgroepen samen.

Training die je plezier geeft
Met de speciale techniekoefeningen vergroot je direct je balvaardigheid. Op de Braziliaanse dag leer je o.a de Neymar-move en op de Spaanse dag ga je acties maken als Iniesta. Ook doe je mee aan het spannende landentoernooi, zijn er leuke FUN-onderdelen en kan je in de 7-kamp al je voetbalskills laten zien. Je krijgt zo de beste combinatie van voetbal en plezier.


Elke dag is weer spannend en nieuw
Word jij de winnaar van de penaltybokaal? Of ga jij naar huis met de hoofdprijs in de superbingo? Naast het voetbal dus veel kans op te gekke prijzen. En van de lunch maken we natuurlijk een heel gezellig feestje. Reken daar maar op.
En.... het unieke Clubvoetbaldagentenue is van jou
Zo geniet je nog lang na van al het leuks. Ook ontvang je nog een vaantje en het officiële certificaat. Leuk voor aan de muur…

Sportieve, leuke en veilige opvang
Je bent de hele dag welkom want tussen 9.00 en 17.00 uur is er opvang bij WVV'34. Best lekker voor je ouders. Kunnen ze even wat anders plannen...