Leuke avond lasergamen voor jeugd WVV’34

Afgelopen woensdag 24 mei zijn de jongens en meiden van WVV'34 JO13 teams wezen lasergamen in Enschede bij Starworld. Om 18.15 uur vertrok de bus richting Enschede. Na een korte pitsstop bij Bas ten Brummelhuis vertrokken we richting het Diekman.
Rond zeven uur zijn we gestart met twee potjes van een kwartier. We konden van het hele speelveld gebruik maken waardoor iedereen zijn energie kwijt kon. Na twee potjes spelen was iedereen even toe aan wat drinken en wat suikers. We hadden het geluk dat veel mensen Ajax gingen kijken en het dus niet al te druk was. We konden zo weer door en we mochten zelfs twee potjes extra lang spelen. Het hoge tempo van de jeugd was voor de begeleiding niet altijd bij te benen. De leiding koos dan ook voor een tacktiek van ingraven.
Het was een erg leuke avond waarbij in verschillende teams ook iedereen mee kon doen. Om kwart over 9 vertrokken we met de bus weer richting Hengevelde. In de bus nog een live verslag van Ajax en de tweede helft voor de meesten gewoon thuis op de bank. Een geslaagde avond!


(bron: Facebook WVV'34)