Cupido Beachvolleybaltoernooi op zaterdag 2 september

Op 2 september is het weer zo ver: de tweede editie van het Cupido Beachvolleybaltoernooi op het beachveld de Marke . Alle ingrediënten voor een geslaagd beachtoernooi: super zand, 4 velden, springkussen, opblaasbare voerbal boarding, goede catering en heel veel volleyballers. De reacties waren dan ook zeer positief afgelopen jaar, zowel van de  spelers als de  toeschouwers. De geplande beach afterparty zal ook dit jaar weer vele bezoekers trekken. Opgeven kan al via het mailadres beach@cupido-hengevelde.nl
Om één uur gaat het toernooi op het beachveld achter de Marke van start voor de jeugd. Om 16.30 zijn de senioren aan de beurt, hier  word gestreden in een prestatie en recreatie poule.

De finale bij  de prestatie werd vorig jaar een Rietmolens onderonsje waarbij Rietmolen 2 als beste uit de strijd kwam. Speciaal was de strijd om plek drie en vier bij  de recreatie, deze ging tussen Smash Gekkies, (de jeugdige Mirthe, Wieke, Diede en Marieke) en de Dippie-Dippie, (senioren jongens, zonder namen noemen!) waarbij de winst naar de jeugd ging.

KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM VAN AFGELOPEN JAAR