Beachvolleybaltoernooi, zondag 17 augustus

Zondag 17 augustus belooft een sportieve dag in Hengevelde te worden. Bij WVV zal dan gevoetbald worden, maar ook voor de volleyballers is er iets te doen! Café Assink en volleybalvereniging Cupido organiseren dan namelijk hun jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. Op het terrein tegenover het café aan de Goorsestraat worden vier velden ingericht en is er ruimte voor 32 teams.Opgeven voor het toernooi kan tot donderdag 14 augustus via beach@cupido-hengevelde.nl of bel naar 0547-333234 (Café Assink). Hopelijk gaan we een zonnige en fanatieke dag tegemoet

Er zijn twee verschillende niveaus, dus zowel geoefende als recreatieve teams kunnen zich aanmelden. In de prestatiepoule zal er 3 tegen 3 worden gespeeld, waarbij elk team minimaal 1 vrouwelijke speler moet hebben. Voor de wat minder ervaren volleyballers is er een recreatiepoule, waar 4 tegen 4 wordt gespeeld. Bij recreatieteams mogen maximaal 2 Nevobo-spelers meedoen.

Zoals reeds vermeld: Opgeven voor het toernooi kan tot donderdag 14 augustus via beach@cupido-hengevelde.nl of bel naar 0547-333234 (Café Assink).

Wees op tijd, want vol = vol! Kosten zijn €5,- per deelnemer, te voldoen op de toernooidag.