WVV’34 ontvangt Eilermark:” Het zal een iets andere opstelling worden”.

In de heenwedstrijd was de ruststand nog 0-0, 15 minuten na de thee stond er 4-0 op het scorebord wat tevens de eindstand was. Morgen komt de nummer twee van de ranglijst op het sportpark Rupertserve. Trainer Rene Hoekstra, hoe denk je Eilermark te bestrijden? “Toch net als in de tweede helft van afgelopen week tegen NEO , de boel niet open gooien dus de linies bij elkaar. Wel zullen we de bal voor bal voor beter vast moeten houden ! Het zal een iets andere opstelling worden maar dat ziet iedereen zondag wel”.
Hoe staat de vlag er voor bij WVV 1? Gijs Pierik:”

“De vlag staat er goed voor. We hebben in de afgelopen week hard getraind, met veel doelpunten op de training, nu moeten we het nog in de wedstrijd laten zien. Volgens mij is iedereen fit op Remi Leferink en Justin Alferink na dan. En natuurlijk Rob Pierik, die  heeft zondag na een langdurige afwezigheid weer minuten gemaakt in het tweede”.

De 2-0 was er een van achter het standbeen door ex betaald voetballer Ruud ter Heide.

In de wandelgangen wordt gefluisterd dat de sterke spits Ruud ter Heide zondag niet van de partij zou zijn vanwege een schorsing. Mocht Eilermark de wedstrijd naar zich toer weten te trekken dan is de Glanerbrugse formatie de winnaar van de tweede periode.WVV staat in deze periode met 2 punten uit 8 wedstrijden onderaan.

De wedstrijd begint  om 14:00 uur, scheidsrechter is dhr Leushuis.