Cupido boekt eenvoudige overwinning

Na de 3-1 nederlaag kwam tegenstander Dash op het goede moment: 4-0 in het voordeel van Cupido. De eerste set begonnen de dames sterk, en na een mooie serveserie van Maureen Grefte kwam er al gauw een voorsprong van 11-2 op het scorebord. Dit spel werd verder gezet in de rest van de set. De dames wonnen deze set dan met 25-11. Ook de tweede set hielden ze het goede spel vast. Veel verdedigend werk zorgde ervoor dat de aanvallers goed konden scoren. Ballen werden flink afgemaakt en ook de tweede set werd hierdoor met 25-13 gewonnen. In de derde set begonnen de dames van Cupido wat te klungelen:

De zusjes Susan en Marieke Beuving

Dash kreeg meer mogelijkheden. Dit zorgde ervoor dat het gelijk op ging en de set werd toch nog onnodig spannend. Na een gelijke stand van 16-16 gaven de dames van Cupido weer wat meer gas en gingen ze op dezelfde voet verder als in de eerste en tweede set. De set werd uiteindelijk gewonnen met 25-18.

De vierde set was spectaculair. De dames van Cupido legden een enorme druk op de tegenstander. Door goede serveseries, goed verdedigend werk en harde knallen werd deze set met 25-5 gewonnen! Deze bonuspunten hadden we hard nodig om op weg te gaan naar de tweede plek!

Volgende wedstrijd wordt gespeeld tegen KSV op vrijdag 24 februari om 21.00 uur in Vragender. Ook deze punten hebben ze hard nodig om de competitie aan te gaan tegen de directe concurrenten, waaronder Dynamo, Havoc en Avanti.
Kom ze allemaal aanmoedigen in Vragender!