WVV’34 ontvangt Suryoye Mediteraneo

Het is weliswaar nog 12 wedstrijden te gaan in deze competitie, maar als je na 14 wedstrijden nog maar 1 overwinning op je conto hebt kunnen bijschrijven wordt het tijd om je eens achter de oren te krabben. Hoe staat de selectie ervoor? Op basis van de uitwedstrijd, is het een fifty fifty wedstrijd? Trainer Joost du Gardijn:"De uitwedstrijd had net zo goed een gelijkspel kunnen zijn destijds, maar zoals bekend is, kopen we daar niets voor. Toen niet en nu ook niet. Zondag zullen we tegenover een goede ploeg komen te staan, dus moeten we met elkaar het speelveld klein houden en zorgen dat we duels winnen. We hebben wat blessures bij Remi Leferink (zie bij lees meer) en Gijs Pierik en we missen helaas Justin en Gijs Brummelhuis,die is op vakantie ".
Bas Assink over de wedstrijd van morgen:"Het wordt inderdaad tijd voor de volle winst:

Hoog zomer op 25 september met oud FC Twente trainer Theo Vonk

We weten dat we veel beter kunnen met elkaar.. Gezien de eerste wedstrijd moet er meer te halen zijn komende zondag. We zullen vol aan de bak moeten om de punten in Hengevelde te houden".

Centrale verdediger RemiLeferink is deze week al op krukken gesignaleerd:”Kort gezegd komt het er op neer dat ik veel vocht in mijn bovenste en onderste spronggewricht hebt.. en irritatie rondom een botje in mijn enkel, ook zijn daar nu nieuwe botfragmentjes te zien die er de vorige keer niet zaten. Een enkelbandje is afgescheurd maar dat is niet maar dat is al van oudere datum. Ik heb aardig wat vocht in mijn enkel, daar heb ik het meeste last van. Even afwachten dus, maar loop inderdaad op krukken en heb veel last op dit moment”.

De wedstrijd op sportpark Ruperts Erve begint om 14.00 uur. Scheidsrechter is dhr. Dordievski.