Cupido doet weer mee in de top

Met een winst van 4-0 op Dash D3 stijgen de dames van Cupido 3 plekken in de ranglijst. Ze staan nu 4de waarvan de derde plek een wedstrijd meer heeft gespeeld.Door een goede serve serie van Anouk Vehof pakte dames 1 van Cupido al snel een ruime voorsprong. In de eerste set deed Cupido erg goede zaken. Door goede blokkering en strakke verdediging maakte Cupido haar eigen spel waardoor Dash geen weerstand wist te bieden. Deze set werd dan ook overtuigend gewonnen met 25-8. In de tweede set hielden de dames van Cupido het goede spel vast.

Door goed verdedigend werk van de libero Meike Cent en mooie set ups konden de aanvallers mooie punten scoren. Deze set won Cupido weer overtuigend met 25-13.

In de derde set werden onnodige fouten gemaakt en lieten ze Dash het spel spelen.     Maar door positiviteit aan Cupido haar kant wisten ze deze set alsnog te winnen. Cupido scoorde de laatste punten, deze set werd gewonnen met 25-23

Toen ze aan de vierde set begonnen wisten ze al dat de winst binnen was, maar om mee te draaien in de top moesten de dames van Cupido het laatste punt ook binnenhalen. En dit deden ze met een goed spel en veel plezier in het veld. Ze wonnen de set met 25-16.

Wij willen de supporters van deze wedstrijd weer hartelijk bedanken!

De volgende wedstrijd speelt Cupido 10 december om 14.00 uur in Lochem tegen Avanti D1 alle support is welkom!