Clubkampioenschappen van de Wegdamse TC

Afgelopen zondag was het dan zo ver: de finale van de clubkampioenschappen dubbel bij de Wegdams Tennis Club. De afgelopen twee weken zijn de poulewedstrijden gespeeld, waarna zaterdag de halve finales  en zondag de finales zijn gespeeld. Het weer was goed en de sfeer uitstekend. In de mix hadden we dit jaar 3 speelniveaus en in de heren en dames dubbel beide 2.  In de mix C bestond de finale uit Annelon Beltman en Tijmen Katier tegen Ingrid Velthuis en Raymond Karnebeek. Beide duo’s waren aan elkaar gewaagd. Afgelopen week in de poulewedstrijd wonnen Ingrid en Raymond nog, maarin de finale trokken Annelon Beltman en Thijmen Katier aan het langste eind. Dit  na 2 maal een tie-break. In de Mix B namen Merlinde ten Heggeler en Jan Goorhuis het op tegen Trees Botterhuis en Jan Pelle.

Ook zij troffen elkaar al eerder in de poulewedstrijd. Merlinde en Jan wonnen wederom en wel met 7-5 en 6-3.

In de mix A namen Emilie Kuipers en Edwin Spijkerman het op tegen Dennis ten Thije en Mirjam Veldkamp. Hier wonnen Emilie en Edwin overtuigend met 6-4 en 6-3. 

Ook in de dames dubbel was het spannend! In de B-poule namen Mariet Eijsink en Saskia Kemper het op tegen Inge Rupert en Karin Pelle. Hier werd de 3e set beslissend en uiteindelijk werd er gewonnen door Mariet Eijsink en Saskia Kemper (4-6/7-5/6-2).

In de dames A werd er gestreden door Kim Blokhors en Loes ten Brummelhuis tegen Mirjam Veldkamp en Lisette Kuipers. Hier wisten Mirjam en Lisette te winnen met 6-3 en 6-3.

Tot slot de twee finales in de heren dubbel. In de B-poule wonnen Herbert Brummelhuis en Alfons Pierik van Ronald Pelle en Stefan Hemel (6-4 en 6-3). In de heren A ging de strijd tussen Edwin Spijkerman en Thijs ter Huurne tegen Wilbert en Dennis ten Thije. Hier wisten Edwin en Thijs uiteindelijke te winnen in de 3e set met 6-4 /1-6/6-3.

Namens de toernooicommissie, iedereen bedankt die heeft meegedaan of geholpen!