Joost du Gardijn: doelstelling is top vijf klassering

Het seizoen loopt ten einde, de hoofdmacht van WVV’34 heeft nog drie wedstrijden voor de boeg en staat momenteel op de 7e plaats. Hoe denkt trainer Joost du Gardijn  het resterende programma in te gaan? “De doelstelling om een top vijf klassering te hebben na 26 wedstrijden is in beeld, daar gaan we dan ook voor. Het is mooi dat we drie wedstrijden voor het einde dat doel nog binnen ons bereik hebben. Dit zag er voor de winterstop niet naar uit. De vierde plek zal bijna zeker recht geven op de vervangende periodetitel, waar we ook nog voor kunnen strijden. Het zal nu inhouden dat we dus zondag bij DVV moeten winnen. Dit geldt voor hen ook in de degradatiestrijd, dus 2 teams die de punten nodig hebben!”
Na de nederlaag van zondag tegen Gendringen hebben de groen gelen met drie schorsingen te maken gekregen : Wouter Assink, Justin Alferink en Wouter Horstink. In de thuiswedstrijd bleek DVV een defensieve tegenstander dat loerde op de counter:

Na 18 minuten werd de ver voor de goals staande doelverdediger Wouter Assink verrast door een fraaie lob en vanaf dat moment liep WVV achter de feiten aan. Het duurde tot de allerlaatste seconde; Wouter Roescher haalde verwoestend uit en joeg de bal tegen de touwen hetgeen een 1-1 eindstand opleverde.

Wouter Assink zal komende twee wedstrijden toe moeten kijken: “We gaan nog voor de vierde plek die hoogstwaarschijnlijk recht geeft op nacompetitie! Concurrenten daarin zijn PAX (4 pt), Varsseveld (3pt) Lochem(gelijk) en eventueel Trias(-2pt), maar die hebben net als ons nog allemaal zo'n beetje tegenstanders die nog ergens voor voetballen! Dus dat is mogelijk! Ik ben zelf de komende twee 2 wedstrijden geschorst inderdaad! Wouter Horstink en Justin Alferink beide één wedstrijd”.

De aanvang van de wedstrijd op sportpark Horsterpark  is om 14.00 uur, scheidsrechter is dhr Pit.

Sportpark Horsterpark:
Westsingel 35, 6921 RX Duiven

Karakteristiek beeld van centrale verdediger Remi Leferink in de thuiswedstrijd