WVV’34 lijdt ongelukkige nederlaag bij PAX

Het was vandaag een wedstrijd in de trend van: Wie de eerste goal maakt is winnaar, en niets bleek minder waar gezien de 1-0 nederlaag. De kansen waren van beide kante schaars en waarschijnlijk had een gelijkspel de verhoudingen beter weer gegeven, daar had de tegenstander uit Hengelo Gelderland echter geen boodschap aan. In de 38e minuut van de tweede helft was het uiteindelijk raak. Een toegekende vrije trap op randje 16 metergebied ging van paal naar paal en belandde uiteindelijk tegen de bekende touwen. (Zie foto boven) Even daarvoor trof PAX al de buitenkant paal, daar waar scheidsrechter Floors uit Neede het vlagsignaal van de Wegdamse grensrechter Eric Kluin negeerde, die zou buitenspel geconstateerd zou hebben.

De bal onderweg richting de andere paal

In de volle 90 minuten wisten de groen gelen weinig tot geen mogelijkheden te creëren, de spaarzame counters werden niet goed uitgespeeld en het aanspeelpunt in de voorhoede ontbrak in deze wedstrijd. Tegenstander PAX kon daar weinig tot niets tegenover stellen, misschien wel vooral dankzij de uitstekend spelende laatste man van WVV’34 Remy Leferink. Dat maakte het verlies van vandaag extra zuur voor de Hengeveldenaren.

WVV’34 zakt hiermee naar de 8e plaats in de stand en moet aanstaande zondag op bezoek bij AD’69 uit Aalten dat op de 9e plek terug te vinden is.

Rechts op de foto Martijn Baas, na enkele weken weer in de basis, uitblinker Remy Leferink daarachter