Voorbereiding Cupido dames in volle gang

De dames van volleybal vereniging Cupido zijn onder leiding van trainer Alfred Oonk druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er zijn enkele wijzigingen binnen de selectie, twee speelsters vertrokken en de drie nieuwe aanwinsten zijn Megan kuipers, Inge Broshuis en de van Havoc overgekomen Rachel Horck. De trainingen zijn vanaf half augustus in volle gang en ondanks de hitte in de sporthal verlopen deze prima. Afgelopen weekend gingen de dames naar camping Klein Willink te Haarlo voor een heuse “teambuilding”. Het opzetten van de tenten was het eerste onderdeel, maar dit verliep vlekkeloos. Daarna moesten de dames echt aan de bak, een echte bootcamp onder leiding van Ilse Hemel en Anouk Vehof, bij de Hambroekplas. Van de heerlijke barbecue na afloop, verzorgd door de trainer werd dan ook genoten.
Het spel “Ranking de Stars” met betrekking op de speelsters zelf leverde veel hilariteit op. Hierna dachten de dames lekker te gaan slapen, maar hier gooide het hevige onweer roet in het eten. De flitsen verlichtte de hele tent, waardoor ze elkaar recht in de ogen konden kijken. Na een korte nacht werd er ’s ochtends toch nog een spel fanatiek gespeeld, tenten afgebroken en richting weer Hengevelde. Een zeer geslaagd uitje, en Bert Wensink bedankt voor het vervoer. (HIERONDER FOTO'S).

Aanstaande zaterdag spelen de dames een 3-kamp bij Devoc te Delden. Volgende week dinsdag moeten ze er echt staan, dan wacht de bekerwedstrijd tegen niemand minder dan Dynamiek uit Goor! Zaterdagmiddag 12 september is er nog een voorbereidingstoernooi in Hengevelde. Daarna start voor de selectie van Alfred Oonk de competitie met een uitwedstrijd  op woensdag 16 september tegen D.V.O. uit Hengelo (gld).