WVV´34 veegt Bon Boys van de mat: 5-0

WVV'34 ontving Bon Boys al 18 jaar niet op sportpark Rupertserve. Toch was WVV'34 erop gebrand om de ploeg uit de Haaksbergse Veldmaat te verslaan. Er moest en zou gewonnen worden aangezien de drie punten in Haaksbergen in de slotminuten werden weggegeven, dit in een zeer onsportief duel. Vandaag was dit totaal anders. De feestelijke opening van de tribune ging vooraf aan de wedstrijd die bezocht werd door honderden toeschouwers. Zij zagen dat middels het oplaten van gele en groene ballonnen de nieuwe tribune officieel in gebruik genomen werd. Hoewel de wedstrijd hierdoor enkele minuten later begon, was WVV´34 vanaf het eerste fluitsignaal de partij die de lakens uitdeelde. Aan beide zijden waren er enkele kleine kansen alvorens WVV'34 binnen 10 minuten de winst veilig stelde. In de 23e, 26e en 29e minuut werd een marge van drie doelpunten opgebouwd. Allereerst was het Hamoudi Jaafil die een vrije trap in de linkerbovenhoek krulde, vervolgens Bas Assink met een schuiver, waarop Gijs Pierik 1 op 1 voor de Haaksbergse doelman werd gezet. Ook hij faalde niet en bracht de stand op 3-0.

Vlak voor rust zette Bon Boys nog even aan, maar de 3-1 viel niet. Na rust kwam WVV'34 geen enkel moment meer in gevaar. Hamoudi Jaafil kon simpel de 4-0 binnen tikken na een assist van Niels Spekreijse, die enkele minuten later de 5-0 binnen schoot.

Zo werd het een prachtige middag op Sportpark Rupertserve waardoor WVV'34 mee blijft doen om de plekken voor nacompetitie.

KLIK HIER voor het fotoalbum van vanmiddag.