Gouden Schoen: Verschuivingen in top klassement.

Een 0-2 nederlaag van ons WVV 2 dus geen doelpunten van kop[loper Maurice Workel, waardoor Ruud Pierik zijn slag heeft geslagen afgelopen speelronde. Hij maakte namelijk 2 doelpunten in de gewonnen wedstrijd van WVV en is daarmee de nieuwe lijstaanvoerder en drong Maurice zelfs terug naar de 3e plek. Dit had ook te maken met Ard ten Heggeler, die na lang blessureleed het net weer wist te vinden, met maarliefst 3 doelpunten werd hij ook nog eens de match winnaar.

Hij sprong naar plek 2 in het klassement. Verdere doelpuntenmakers bij WVV9 waren Emiel Essink die daarmee van de laatste plek afstaat aan Jordi Oude Voshaar.

Ook Rolf Kuipers maakte 1 goal.

Mathijs Asschert was de gevierde man bij WVV 5. Hij maakte 3 van de 5 doelpunten tegen Diepenheim! En verdubbelde daarmee zijn seizoenstotaal naar 6. Herbert Schonenborg en Paul Veldhuis namen de andere 2 voor hun rekening.

Bij WVV 1 was het Tom ten Breteler die het enige doelpunt van de wedstrijd maakte tegen RKZVC. Dit was alweer zijn 3e op rij in het 1e!

WVV 4 is de winterslaap ook weer te boven. Zij wisten wederom weer te winnen. Ditmaal werd vrij eenvoudig SC Neede opzij gezet. Eindstand 4-1 voor de groengelen. Doelpuntenmakers Dennis Groothold 2x en Jos ter Haar 2x. Roy Workel luisterde zijn terugkeer op met 3 assist.

Marc Satink 2x, Berry ter Morsche 2x, Mark Escher en Stephan ter Doest waren de doelpuntenmakers van WVV 7, die speelden tegen Rietmolen. Deze gasten vinden het de laatste jaren wel erg moeilijk om in Hengevelde te winnen trouwens.

Bij WVV 8 werden de goals gemaakt door Mike Wolterink en Luuk Pierik.