WVV’34 doet goede zaken; 4-2

WVV’34 heeft vandaag goede zaken gedaan in de strijd om de derde plaats die waarschijnlijk recht geef op nacompetitie. In een tumultueus duel hielpen de groengelen zichzelf vroeg in het zadel door twee doelpunten van de gebroeders Jaafil. De 1-0 kwam op naam van Mahmoud die een buitenspelval omzeilde. De gehele laatste linie van Gendringen wachtte op het fluitsignaal, deze bleef echter uit en de Wegdamse aanvaller omspeelde de keeper van Gendringen listig in de 15e minuut van de wedstrijd. Amper 2 minuten later lag de bal wederom in het net; deze keer was het Hamoudi die een vrije trap fraai langs de muur knalde. Tegenstander Gendringen speelde bijna de gehele wedstrijd met drie verdedigers, echter zonder het gewenste effect. Het was nauwelijks in staat om enig gevaar te stichten in de Hengeveldse defensie.In de tweede helft van de wedstrijd werd er een doelpunt afgekeurd nadat de grensrechter al richting de middenstip wees. Vele verbaasde gezichten langs de lijn zagen echter hoe WVV de draad weer oppakte en via een prachtige aanval over veel schijven maakte Hamoudi Jaafil er 3-0 van. Het venijn zat hem echter in de staart:

Mahmoud onder weg richting de 1-0

Via een klutsbal vanuit een corner werd van dichtbij de 1-3 binnen geschoten en door een overtreding van centrale verdediger Martijn Baas belandde de bal op de stip en maakte voetbalvereniging Gendringen de aansluitingstreffer. In de aanval die daarop volgde werd Hamoudi vastgehouden in het strafschopgebied en wederom ging de bal op de 11 meter. Het was Wouter Roescher die in zijn laatste wedstrijd van het seizoen, (Hij gaat voor drie maanden naar Zuid Amerika) de eindstand van 4-2 op het scorebord bracht en daarmee alle hoop van de tegenstander om zeep hielp.

Door het gelijkspel van AZC heeft WVV nu 1 verliespunt minder dan de ploeg uit Zutphen. De eerstvolgende wedstrijd is op 15 maart uit tegen Reünie uit Borculo.

De 2-0 van Hamoudi knalt tegen de touwen

De 4-2 van Wouter Roescher

De 1-0 werd "op fraaie wijze binnen gekopt"

Wouter bezig aan zijn laatste wedstrijd van het seizoen? of toch nog actief in de nacompetitie?

De 3-2 van Gendringen