WVV´34 wint met 2-0 van FC Eibergen

WVV'34 heeft vandaag de thuiswedstrijd tegen FC Eibergen met 2-0 gewonnen. Mahmoud Jaafil en Tom ten Breteler tekenden voor de doelpunten. In de 20e minuut ging Mahmoud Jaafil met broer Hamoudi de 1-2 aan waarop Mahmoud de bal snoeihard in de kruising joeg. WVV'34 had vooral voor rust moeite met de opbouw waarbij enkele foute breedtepasses tot gevaar voor het doel van keeper Wouter Assink leidden. Tom ten Breteler mistte de grote kans op de 2-0. De thuisploeg kwam na de 1-0 in de eerste helft niet meer in de problemen en had zelfs een lichtelijk veldoverwicht. Na rust leek Eibergen gelijk te komen. Heel Eibergen juichte in de 57e minuut toen de 1-1 werd aangetekend, echter was grensrechter Eric Kluin onverbiddelijk en gaf aan dat het een buitenspeldoelpunt was. De scheidsrechter nam het vlagsignaal over tot grote opluchting van het Wegdamse publiek, felle protesten van Eibergen mochten niet baten.

WVV'34 had het moeilijk in de tweede helft, maar hield toch stand. Moeilijkheden om de bal in de ploeg te houden zorgde voor frustratie. In de 79e minuut kwam toch de bevrijdende 2-0. De keeper van Eibergen speelde de bal in de voeten van Tom ten Breteler die er wel raad mee wist. Hij rondde koelbloedig af in de verre hoek, 2-0. Leuke bijkomstigheid was dat Jord Bouwmeester (1e jaar A) in de slotfase inviel. De eindstand was 2-0 van een sportieve maar niet altijd goede wedstrijd.