Op vrijdag 2 januari 2015 Nollen Oliebollentoernooi Cupido

Het nieuwe jaar is in zicht. Dat betekent tijd voor vuurwerk, oliebollen, goede voornemens en vooral voor gezelligheid!Ook betekent dit dat het tijd is voor:

Zit je op de basisschool in groep 3 tot en met groep 8 en heb je zin om het nieuwe jaar op een sportieve manier in te luiden? Dan is dit toernooi echt wat voor jou!

Op vrijdag 2 januari 2015 zullen we met jullie samen het eerste volleybaltoernooi van 2015 spelen. Het toernooi zal plaatsvinden in Sporthal de Marke en zal om 13:00 uur beginnen. De winnaar zal rond 16:00 uur bekend gemaakt worden, dit is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen.

Wat ons Nollen-oliebollentoernooi zo uniek maakt, zijn natuurlijk de overheerlijke oliebollen van Bakkerij Nollen! Deze zullen dan ook volop aanwezig zijn, want van sporten krijg je natuurlijk honger! Kosten voor dit leuke toernooi bedragen €3,- per persoon.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Dan kun je je opgeven door een mail te sturen met daarin jullie namen, leeftijden en teamnaam naar cupidojeugd@hotmail.com, vóór 31 december 2014.

Het is mogelijk om je als team op te geven. Lukt het jou nou niet om een volledig team bij elkaar te krijgen, dan kun je ook alleen jezelf opgeven. Je hoeft dan alleen jouw eigen naam en leeftijd op te geven, dus geen teamnaam en teamgenoten. Wij zullen ervoor zorgen dat je in een leuk team gedeeld wordt!

Hopelijk tot dan! Samen met jullie gaan we er een ontzettend leuk toernooi van maken!

Groetjes,

Het Jeugdbestuur van Volleybalvereniging Cupido