WVV’34 verliest in onsportief duel van Bon Boys: 3-2

WVV'34 heeft vanmiddag tegen Bon Boys met 3-2 verloren. Na een uur spelen stond de ploeg van trainer Joost du Gardijn nog met 0-2 voor, toch ging de ploeg puntloos huiswaarts. Na 13 minuten zette Haaksbergenaar Wouter Horstink druk op de linkerflank en bediende Bas Assink die de score opende. Bon Boys kreeg ook enkele goede mogelijkheden in de openingsfase maar wist niet te scoren. Opvallend was dat voor elke meter werd gestreden en er veel pittige duels werden uitgevochten. Na rust verdiende Hamoudi Jaafil een corner, die van dichtbij via onderkant lat in het doel werd gewerkt door Wouter Roescher. WVV'34 leek in veilige haven, maar niets bleek minder waar. In de 69e minuut mistte Bon Boys een strafschop, die door Jos ter Huurne werd veroorzaakt. In de 77e minuut kwam Bon Boys terug,

De aansluitingstreffer werd gemaakt en Bon Boys ging nog agressiever spelen dan ze al deden. Dit resulteerde in korte tijd in de gelijkmaker en de winnende treffer, mede door het feit dat ze 1 op 1 gingen spelen achterin. Cruciaal in het duel was dat Bas Assink door verdediger Martijn Schuur onbenullig uit de wedstrijd werd geschopt. De scheidsrechter verzuimde de verdediger, die zijn gebrek aan techniek compenseerde met schoppen, een rode kaart te geven. Ook WVV'34 ontsnapte aan een rode kaart toen Hamoudi Jaafil een tegenstander sloeg. Tevens werd assistent-trainer van WVV'34 Mike te Wierik door de scheidsrechter weggestuurd van de bank. Een middag om snel te vergeten voor WVV'34. De ploeg heeft nu winterstop en kan in alle rust gaan toewerken naar het duel op 25 januari tegen Reunie.

Klik HIERvoor het fotoverslag van deze wedstrijd.