WVV’34 ontvangt RKZVC uit Zieuwent

Zondag 23 november speelt WVV’34 een thuiswedstrijd tegen de Rooms- Katholieke Zieuwentse Voetbalclub. Een tegenstander die ze niet eerder zijn tegengekomen in wedstrijdverband. RKZVC is in 2012 gedegradeerd uit 3C, in 2013 weer de kampioen geworden in 4C. Deploeg is ondertussen al sluipend naar de top van 3C geslopen en staat met 16 punten uit negen, op een derde plaats, twee punten meer dan WVV’34. RKZVC heeft een erg stabiele reeks van 6 wedstrijden achter de rug met 16 punten en slechts twee doelpunten tegen. Daarnaast lieten ze tegen Bon Boys zien dat ze niet direct zijn aangeslagen als ze op achterstand komen. Volgens Laurens Knippenborg - al twee jaar de trainer bij de Ziewentse ploeg - was het uiteindelijk een dik verdiende overwinning, “na de rust werd het tempo aanzienlijk opgevoerd”, aldus Knippenborg. In de bekerwedstrijd afgelopen dinsdag tegen AJC’96 wist RKZVC via strafschoppen de volgende bekerronde te bereiken. Ondanks de Hengeveldse revue avonden speelde WVV’34 de beste wedstrijd van het seizoen.

Jammer dat ze maar met een punt naar huis moesten. Klokslag vijf over vier werd het nog even 3-3. De wissels die in de laatste 20 minuten werden doorgevoerd pakten uiteindelijk niet helemaal goed uit. Er ontstond wel enige verbazing over de wissels. De groengelen speelden nadien nog een oefenpartijtje tegen de Witkampers uit Laren en WVV werd met een 6-1 nederlaag naar huis gestuurd, voor wat het waard is. Zondag dus RKZVC die de goede serie in Hengevelde willen voortzetten. Indien WVV’34 laat zien wat ze in Vorden lieten zien kunnen ze het duel met vertrouwen tegemoet zien. De wedstrijd op sportpark Ruperts erve begint om 14.00 uur. Scheidsrechter is dhr. W.M.J. Nijmeijer.