zaterdag 24 maart 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zaterdag 21 april 2018 organiseert Hengelaarsvereniging “Het Simmetje” Diepenheim een viscursus voor de beginnende jeugd t/m 13 jaar en die nog niet eerder deel hebben genomen aan deze viscursus, om de eerste stappen onder de knie te krijgen (t/m 15 deelnemers vol=vol).

 
Wat gaan we doen:

Grote verrassing!

   
Waar:  Camping De Mölnhöfte
te Diepenheim (Nijhofweg 5)

Hoe laat:  Van 13.30 uur tot en met ± 16.30 uur
                         (Aanwezig: 13.15 uur)

Opgave:  Vóór 14 april 2018 bij:

- Reynie Eijsink tel.: 0547-352416 of 06-23160177

 

De Autorodeo in Hengevelde beleefde vandaag opnieuw een avond om niet snel te vergeten. Het lijkt eigenlijk een traditie te worden: elk jaar volle bak en in no-time uitverkocht en zelfs veelvuldig 'nee' moeten verkopen. 240 startbewijzen en 40 startbewijzen voor de dames waren in enkele uren verkocht.
Zoals gebruikelijk wordt er ook uitvoerig nageborreld en vooruitgeblikt op het spectaculaire autogeweld dat dit jaar plaatsvindt op zondag 10 juni tijdens het eerste weekend van de Zomerfeesten in Hengevelde.

WVV’34 wacht morgen om 14.00 de uitwedstrijd in en tegen Diepenheim, de debutant en tevens hekkensluiter. In de thuiswedstrijd tegen de mannen uit het Stedeke had WVV'34 het lastig, tegen de ver inzakkende tegenstander waren de Hengeveldenaren in de eerste helft amper in staat om enig gevaar te stichten. Trainer Roy Workel: ”De eerste wedstrijd op 22 speelde zich voornamelijk af op de helft van de tegenstander. Ze zakten massaal in en hoopten via een counter tot scoren te komen. Dat is in opzicht best lastig om te bespelen en ik vermoed dat ze dat zondag weer gaan doen. Hun goed recht natuurlijk. We spelen op gras dus dat zal ook wel even wennen zijn. We zijn er gebrand op om de punten weer mee terug te nemen na Hengevelde. We hebben goed getraind, Martijn Baas heeft zich alweer laten zien en Stan dat duurt nog wel een tijdje."
Gijs Pierik, hopend op zijn eerste basisplaats sinds 21 januari vanwege een knieblessure over morgen:

Op de late woensdagavond vertrokken de dames richting Hengelo Gelderland! Om 21.00 uur klonk het eerste fluitsignaal. Door de 1-3 overwinning zijn de volleybaldames nu koploper met nog 3 wedstrijden voor de boeg.
De groen-gelen begonnen de wedstrijd sterk. Door een goede pass konden ze hun eigen spel spelen. De dames wisten de gehele set een voorsprong te houden en de set binnen te halen met 25-17. Het eerste punt was binnen, met volle concentratie de tweede set in. Ook deze set begon goed: 

De druiven zijn zuur voor Mike te Wierik

  • zondag, 18 maart 2018 16:04

Mike heef vanmiddag met FC Groningen in het AFAS Stadion met 3-2 verloren van AZ. De ploeg van trainer Ernest Faber kwam na een 0-0 ruststand op 2-0 achter, maar knokte zich terug via treffers van Tom van Weert en Ritsu Doan. In de tweede minuut van de extra tijd werd Alireza Jahanbakhsh matchwinner.Mike, hoe zuur is de late tegentreffer?
“Ja ontzettend zuur natuurlijk. Je komt goed terug en dan moet je gewoon een punt pakken wat ook zeker had gekund. Maar helaas lukt dat dan net niet. Jammer dat ik die bal zelf op de paal kop in de eerste helft
Heb je international en oud teamgenoot Wout Weghorst nog gesproken? 

44 jaar Höftemennekes

Het aftellen is begonnen

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Het kerkgebouw wordt overbodig?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen worden eenzaam omdat ze muren bouwen in plaats van bruggen...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren