woensdag 18 oktober 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het is oktober en na lang wachten begint het eindelijk deze maand. De Tukker Cup! Officieel is de eerste speelronde pas 24 oktober, maar één wedstrijd van speelronde 1 is één week vervroegd en gisterenavond al gespeeld. Drienerlo werd met 7-0 van de mat geveegd door DETO. De overige wedstrijden staan gepland op dinsdag 24 oktober a.s. en zijn op de site van De Tukkercup terug te vinden. Thijs Assink, één van de organisatoren van De Tukkercup en speler van WVV'34 over hoe de voorbereidingen zijn verlopen en de reacties van de betrokkenen: "De voorbereidingen verliepen perfect. We zijn zeer tevreden hoe de SHO (scheidsrechters) en de KNVB met ons toernooi meedenken, waardoor we er helemaal klaar voor zijn. Ook zijn reacties van deelnemers, sponsoren en partners heel enthousiast. De loting die we groots hebben aangepakt vonden ze dan ook te gek. Als je ziet hoe actief de deelnemers op Twitter zijn over de Tukker Cup is dan ook mooi om te zien. En bevestigt het feit dat de Tukker Cup gewenst is in onze regio."

Komende dinsdag, 24 oktober is het dan zover, dan spelen Lars Escher, Jasper Grefte en Mart Wegdam met het Hofteam tegen PSV, VFL Bochum en KV Mechelen! Dit op sportpark Heeckeren van GFC voor het jaarlijkse het internationale jeugdtoernooi voor spelers onder 15 jaar. Het team wordt gecoached door GFC-trainer Romano Lammertink en de Hengeveldse Thijmen Walhof. Thijmen: “Een leuke en vooral leerzame ervaring! Het is sowieso leerzaam om met Romano samen te werken. Een trainer waar ik een hoop van kan leren”. Van alle clubs uit de Hof van Twente zijn een of meerdere spelers geselecteerd. Komende woensdag (vanavond) speelt het Hofteam een oefenduel op sportpark Heeckeren tegen GFC O15, aangevuld met een aantal 1e jaars O17 spelers. Andere jaren was de tegenstander PH uit Almelo, maar die ploeg heeft bekerverplichtingen. Het internationale jeugdtoernooi met in totaal 12 teams uit Nederland, België en Duitsland, begint volgende week dinsdag om 10.00 uur. Het Hofteam trapt dan af tegen KV Mechelen.
Hieronder het wedstrijdschema en de teamfoto met alle namen:

Tom mist op haar na de Twentse titel

  • maandag, 16 oktober 2017 06:12

Tom Stortelder kwam gisteren in Haarle 2 punten te kort om zich de kampioen van Twente mogen noemen, daar zag het aanvankelijk dit seizoen niet naar uit. Pech leek de Hengeveldse autoracer te achtervolgen, maar na verloop van tijd kwam de ommekeer. Waar een tandem tussen vader en zoon toe kan leiden is maar weer eens gebleken. Afgelopen week in Markelo bijvoorbeeld, daar leek de auto rijp om opgeladen te worden richting garage aldus Tom. Vader Han zag echter nog een mogelijkheid. Een van de vriesdoppen knapte eraf, kneedbaar ijzer bleek het ei van Columbus en Tom reed zich die dag in Markelo alsnog in de punten en bleef daardoor in de race voor het kampioenschap. De 2e plek, in zowel het Twentse als het Gelderse (RAMO) kampioenschap bleek uiteindelijk het eindstation.
Tom, hoe kijk jij terug op het seizoen en wat zijn je plannen voor komend jaar?

Mike te Wierik speelt gelijk tegen AZ: 1-1

  • zondag, 15 oktober 2017 17:48

Mike te Wierik is met FC Groningen nog altijd ongeslagen in eigen huis. De ploeg kwam er tegen AZ voor rust niet aan te pas, maar herstelde zich in de tweede helft en pakte toch nog een punt: 1-1. AZ was in de eerste helft heer en meester. Het spel van FC Groningen was bij vlagen niet om aan te zien en de bezoekers wisten zich daar wel raad mee. Met mooie aanvallen creëerde de ploeg van John van den Brom kans op kans, maar de bal wilde er maar niet in. Guus Til, Joris van Overeem en Wout Weghorst hadden hun vizier niet op scherp staan of stuitten op de excellerende doelman Sergio Padt. In de extra tijd kwam AZ dan toch verdiend op voorsprong. Alireza Jahanbakhsh kreeg de bal enigszins gelukkig voor de voeten en schoot knap raak. Mike over het duel: "Ik denk dat het wel een terechte uitslag was. De eerste helft was voor AZ en de tweede helft waren wij beduidend beter. Dus al met al konden we er allebei wel mee leven."

WVV'34 maakt het zich onnodig lastig: 3-2

  • zondag, 15 oktober 2017 16:43

WVV'34 heeft vanmiddag in eigen huis een overwinning geboekt uit TVO, de buurman uit Beckum. Het werd 3-2 nadat het bij rust al 3-0 stond. Het duel begon rommelig van beide kanten. Slechte passes en niet kort genoeg op de man staan, het leverde veel duels op. Gelukkig voor de thuisploeg kwam in tegenstelling tot hun eerdere duels in de 4e klasse dit seizoen vroeg op een 1-0 voorsprong. Aanvoerder Tom ten Breteler keerde terug in de basisopstelling en drukte direct zijn stempel. Een afgemeten voorzet van Hamoudi Jaafil kwam terecht bij Tom, die geen moment twijfelde. Hij nam de bal direct die vervolgens nog door Martijn Baas werd aangeraakt en achter de Beckumse doelman verdween. TVO kon geen vuist maken en WVV'34 was ondanks het spel dat nog niet tot de verbeelding sprak nog altijd in de aanval. Dit resulteerde na een langdurende aanval in de 2-0. Hamoudi Jaafil kon van randje 16 een schuiver produceren die rechts naast de doelman in de goal verdween. Waar Tom ten Breteler nog vol overgave de treffer vierde, bleef Hamoudi ingetogen. De supporters langs de kant waren nauwelijks klaar met juichen of opnieuw Tom ten Breteler liet van zich spreken. Tussen drie man in frommelde hij de bal in het doel, waarmee het duel beslist leek.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Herfst: Volgens de Wereldgezondheidsdienst is depressie straks ziekte nummer één. Daar word je somber van! Depressies kan je bestrijden door op je arm geleund in het niets te staren. Bij zware depressies van arm wisselen.

Tip spreuk: [email protected] 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

windows 10 pro student license adobe after effects cs6 student edition zbrush 4r7 for apple mac serial number acrobat 9 pro extended light price price of windows 10

creative suite 6 for sale oem discount graphisoft archicad 19 archicad 19 edition oem buy cheap license building design suite 2017 why not find out more