woensdag 18 oktober 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Schaap doodgebeten in Bentelo

  • dinsdag, 17 oktober 2017 22:40

Tussen zondag 8 oktober 19.00 uur en maandag 10 oktober 10.00 uur is er een schaap doodgebeten in een weiland aan de Dorreweg in Bentelo. De jager die over het land ging, liet aan de politie weten dat het schaap voor 99% zeker door een hond is doodgebeten. Heeft u iets gezien? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

De VVD kieskring Hof van Twente, welke nu deel uitmaakt van VVD Twente Centraal, heeft op maandag 2 oktober haar lijsttrekker gekozen voor de Gemeenteraadsverkiezing 2018. Wim Meulenkamp zal de liberale partij aanvoeren als lijsttrekker. Meulenkamp is huidig wethouder in het college van B en W, was ook CDA deel van uitmaakt.Meulenkamp  heeft de portefeuilles duurzaamheid, economische ontwikkeling, agrarische zaken, vergunningverlening en woningbouw. In de periode 2006/2010 was Meulenkamp reeds raadslid namens de VVD in de Hof van Twente. De lijsttrekker werd unaniem in een goed bezochte ledenvergadering in Delden gekozen, Wim: 
 

Fiets vermist in Bentelo

  • woensdag, 16 augustus 2017 22:30

Vanmiddag tussen 15:45 en 16:15 is op sportcomplex de Pol Bentelo deze Batavus omafiets (bj 2014) verdwenen. Hij stond geparkeerd voor de deur van het ballenhok bij veld 3. Neem even contact met op met de redactie als je wat gezien hebt of hier meer van weet! Delen wordt gewaardeerd!

amen met onze bassist zorg je voor een strak ritme. En samen met onze gitarist en toetsenist ben je de muzikale basis en maak je onze songs helemaal àf! We zingen veel nummers waarbij je je energie goed kwijt kan, zoals: Iedereen is van de wereld, Fix You, Zo Stil en Breek de stilte. Ben jij enthousiast of ken jij een 't enthousiaste drummer? Laat het ons weten! BeLieve-Bentelo: [email protected]

Vanavond kreeg de redactie via meerdere wegen berichten over kinderen van Afrikaanse afkomst die koeken kwamen verkopen aan de deur in Bentelo. Bewoners vonden het maar verdacht aangezien ze meer leken te letten op de huizen en kijken waar in te kunnen breken dan dat er wat verkocht werd. Bij één van de bewoners lag ineens een pak koeken bij huis. De politie is vervolgens gewaarschuwd en neemt dit serieus. Graag dus met elkaar alert blijven en mocht dit ook bij u voorkomen graag direct contact opnemen met de politie. Noteer wel de kentekens en maak desnoods foto's van de verkopers zodat het signalement bekend blijft.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Herfst: Volgens de Wereldgezondheidsdienst is depressie straks ziekte nummer één. Daar word je somber van! Depressies kan je bestrijden door op je arm geleund in het niets te staren. Bij zware depressies van arm wisselen.

Tip spreuk: [email protected] 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

lightroom 6 for apple mac os education discount where can i buy illustrator cs6 for apple mac os windows 10 www.vistaprintdeals.com adobe creative suite 6 product key

https://www.colornote.com buy oem sketchup