Koningsspelen 2018: de bekers moesten toch uit de kist

Op vrijdag 20 april hebben 230 leerlingen van de groepen 5 t/m 8 van de school BentelWijz uit Bentelo en de Petrusschool uit Hengevelde gestreden voor de eer op de sportvelden van het Rupertserve.(KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM)
Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door ruim 30 studenten van het Twickel uit Hengelo, die de verschillende sportonderdelen begeleid hebben. Ook waren er vele ouders om groepjes te begeleiden of om de kinderen aan te moedigen.
Tussen de middag was de estafettefinale tussen de groepen 5 & 6 van de beide scholen. Een ontzettend spannende strijd, die gewonnen werd door de Petrusschool.
Aan het eind van de middag was de finale van het touwtrekken tussen de groepen 7 & 8 van beide scholen. Afgelopen twee jaar werd deze wedstrijd der wedstriden gewonnen door de Petrusschool, er werd zelfs gesproken van "de bekers kunnen wel in de kist bllijven dit jaar!" Dit liep echter anders! Een strijd die in het begin gelijk op leek te gaan, maar uiteindelijk trok BentelWijz aan het langste eind. (KLIK HIER VOOR HET FILMPJE)
Nadat alle leerlingen weg waren hebben de studenten van het Twickel het sportpark Rupertserve spik en span gemaakt.