Hengevelde blijft achter: De grote Hengevelde Bentelo quiz; Welk team is het slimste?

Hengevelde blijft ten opzichte van Bentelo wat achter bij de opgave aan deze kwis. Opgave kan nog tot en met 3 April. Dus bij deze een reminder:Speel mee met de leukste quiz van het jaar. Het team PIERIK-NIEHOES organiseert de actie ONE family ONE goal Alpe d’Huzes met als motto “Opgeven is geen optie” de grote Hengevelde Bentelo quiz op vrijdag 6 april. Opgave voor 3 april bij:
René Dijkstra (rene.dijkstra@planet.nl) of bij Sjoerd Pierik (sjoerdpierik@hotmail.com).
De organisatie stelt een quiz boek samen met zo’n 100 vragen en opdrachten op allerlei gebieden. Je kunt niet zo gek bedenken: thema’s als sport, wetenschap, cultuur, beroemdheden, muziek etc. komen aan de orde. Vanzelfsprekend maken Hengeveldse en Bentelose onderwerpen ruimschoots onderdeel uit van de vragen. Er mag gebruik gemaakt worden van alle vormen van ondersteuning: (social) media, naslagwerken, computer, oom, tante, opa en oma…..
De teams:

Aan de quiz doe je mee met een team. De samenstelling bepaal je helemaal zelf: met buren, vrienden of vriendinnen, collega’s, sportvrienden, familie etc….. Gelet op de diversiteit van de vragen lijkt een gemixt team van jong en oud een ideale samenstelling.

Houd er rekening mee dat het zo maar zou kunnen zijn dat je op de quiz -avond het dorp (Hengevelde of Bentelo) in moet om het juiste antwoord op de vraag te vinden…of om een opdracht uit te voeren.
Ieder team wijst één teamcaptain aan die het team vertegenwoordigd. Het aantal teamleden bepaal je zelf maar een team bestaand uit ongeveer 10 personen zou niet onverstandig zijn.
Inschrijfgeld is € 25,00 per team.

Opgave voor 3 april a.s. bij René Dijkstra (rene.dijkstra@planet.nl) of bij Sjoerd Pierik (sjoerdpierik@hotmail.com)

De datum:
Op vrijdag 6 april worden de teamcaptains, voor Bentelo bij Café Spoolder en voor Hengevelde bij café ‘t Kooltje, om 18.45 uur verwacht. Hij of zij krijgt dan uitleg over het quizboek.
Om exact 19.00 uur wordt dan het quizboek overhandigd aan de teamcaptain en dan kan men aan de slag.
De quiz wordt vervolgens in een door jezelf bepaalde locatie, veelal huiselijke kring, gespeeld.
Het ingevulde quizboek kan tot uiterlijk 23.30 uur worden ingeleverd bij Spoolder of bij ’t Kooltje.
Wij wensen iedereen een gezellige en sportieve avond!

De uitslag:
Wij als organisatie hopen jullie te mogen verwelkomen op de feestelijke bekendmaking van het winnende team op zaterdag 14 april, 21.00 uur in de grote tent op het Höfteplein in Hengevelde.