Alpe d’HuZes evenement: One family, One goal, One day: 14 april Höfteplein in Hengevelde

Op zaterdag 14 april 2018 organiseert het Alpe d’HuZes team van de familie Pierik (Niehoes) van ’t Zeldam voor jong en oud een groot evenement op het Höfteplein in Hengevelde: One family, One goal, One day. Alle opbrengsten van dit evenement gaan 100% naar KWF Kankerbestrijding voor onderzoek naar de bestrijding en genezing van kanker. Draag met een leuke middag en/of avond bij aan dit goede doel. Iedereen is van harte welkom!
Over het programma op 14 april
Het volledige programma speelt zich af rond en in de feesttent op het Höfteplein:

Vanaf 13.30 uur Feesttent op het Höfteplein in Hengevelde open, toegang is gratis.
Vanaf 13.30 uur  Brocante markt waar bezoekers diverse spullen en zelfgemaakte bloemstukken en lekkernijen van de familie Pierik kunnen kopen.
Om 13.30 uur Start van een 20 kilometer fietstocht door het buitengebied van Hengevelde/Bentelo. Bij de tussenstop verzorgt de familie Pierik koffie en zelfgebakken taart. Kosten voor de fietstocht per persoon, inclusief koffie en gebak zijn € 5. Vooraf opgeven is niet nodig.
Om 15:00 uur Start van het kinderprogramma met diverse activiteiten en voor oudere kinderen een voetbalcompetitie in een opblaasbaar speedsoccercourt.
Om 21:00 uur Gratis busvervoer vanuit Bentelo naar de feesttent (opstapplaats Café Spoolder).

Vanaf 21.00 uur Feestavond (voor 18jr en ouder) met DJ’s Bart Eshuis en Kasper Put, een gastoptreden van de band Swing-Top Bottle en een veiling, onder leiding van veilingmeester Dennis Exterkate, met fantastische items. Ook wordt de winnaar van de Grote Hengevelde-Bentelo Kwis bekend gemaakt. Toegang is gratis en alleen voor 18+.
Om 01.30 uur Gratis busvervoer van de feesttent naar Café Spoolder in Bentelo.

Over het team ‘Pierik-Niehoes’
www.pierikniehoes.nl