Alpe d’HuZes 2018: 30 Tukkers uit één familie strijden samen tegen kanker

Het team ‘Pierik-Niehoes’ -van de familie Pierik, van Niehoes van ’t Zeldam- strijdt met maar liefst 30 familieleden tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen de (oud) Hengeveldenaren en (oud) Benteloërs op 7 juni 2018 minimaal 1 en maximaal 6 keer de legendarische Alpe d'huez. Een deel wandelt, een deel fietst en een ander deel ondersteunt deze sportievelingen als vrijwilliger.
In de greep van kanker
Als een goed geoliede machine willen ze samen zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF kankerbestrijding. Cindy Pierik, teamcaptain: “In de eerste plaats zetten we ons in voor alle mensen die strijden tegen deze rotziekte. Ook onze familie is de afgelopen jaren flink getroffen door deze ziekte en helaas is het einde daarvan nog niet in zicht... Onlangs werd opnieuw een familielid ziek. Onze familieleden maar ook kennissen en naasten nemen we mee in onze gedachten als we die berg op gaan. Voor hen voor wie er nog hoop is, wensen we dat onze inzet voor hen voelt als een steuntje in de rug.”
Strijden met financiële steun
Cindy:

“Als Alpe d'HuZessers ben je samen één. Daarnaast hebben wij als zo’n groot familieteam ook de nodige slagkracht. Samen zijn we op weg naar één doel: zoveel mogelijk geld verzamelen waarmee we echt een verschil kunnen maken in de strijd tegen kanker. We organiseren in de komende maanden verschillende acties waarmee we geld inzamelen. Alle bijdragen, klein en groot zijn van harte welkom! Want alleen samen maken we een verschil!,” besluit Cindy.

Meer informatie of een bijdrage leveren?
Heb je ideeën voor ons team, zoek je een goed doel voor een door jou bedachte actie, wil je onze sponsor worden of op een andere manier bijdragen? Stuur dan een mail naar ad6.teampierik@gmail.com.

Verdere informatie volgt!