Ruim 150 jongeren uit Hengevelde en Bentelo richting Albergen

Voor de 46e keer werd gisteren in Albergen de Twentse Carnavalsoptocht gehouden. Het feest in Albergen, waar So Nice het licht en geluid verzorgde is in trek voor de Wegdamse jeugd. Rond de 11000 jongeren vonden hun weg naar de mega carnavalsparty in Albergen waarvan ruim 80 uit Hengevelde en circa 70 uit Bentelo. Raymond ter Doest: “Gisterenavond om 19.00 uur zijn we weer begonnen met ophalen. Vannacht om 01.00 uur was ieder een weer thuis, op een stuk of 20 na, deze hadden nog een after party bij Assink. We hebben met acht bussen gereden. De groepen waren allemaal goed gemutst en de reacties waren uitermate positief. Albergen is een goede start voor volgende week zondag, op naar Neede!                

Begin maart zal de kaartverkoop voor Het Grootste Kantinefeest van Nederland op zaterdag 10 juni van start gaan. In het eerste weekend van de Zomerfeesten Hengevelde zal de feesttent worden omgebouwd tot een enorme kantine.De promotie begon in Albergen...

Jord Bouwmeester over Albergen gsteren:"De indeling van de tenten was anders waardoor het een stuk beter geregeld was dan vorig jaar. En meer ingangen en munten kassa's waardoor het beter door liep met mensen".

Licht en geluid van So Nice