Hengeveldenaar op podium met Karin Bloemen?

Karin Bloemen staat in De Reggehof theater in april 2017. Zij geeft tijdens haar show podium aan één talent die met haar mee mag zingen. In alle kernen uit de Hof van Twente wordt er een competitie te houden. Er zijn wat regels aan het talent verbonden, zie onderstaand bij lees meer. De regionale websites Goorsnieuws.nl, Maarkelsnieuws.nl , Nieuwsuitdelden.nl en Wegdamnieuws.nl  gaan op zoek naar 1 talent. Hengeveldse en Bentelose jongeren onder de 25 jaar kunnen een filmpje inleveren bij redactie@wegdamnieuws.nl.  Bij voldoende aanmelding zal er een voorronde plaats vinden bij café Assink te Hengevelde. Zo rolt er uiteindelijk per nieuwssite een winnaar uit de bus.
Dan krijgen we dus 5 finalisten waar op gestemd kan worden, een zang contest die zal worden georganiseerd door De Reggehof. De 3 finalisten die de meeste stemmen krijgen worden voorgedragen aan Karin Bloemen. Zij kiest dan uiteindelijk de winnaar.

Deze 3 finalisten dienen voor 1 november in het bezit te zijn bij Karin. Marriet de Beer namens de Reggehof:”Ik denk dat we hier een super leuk onderlinge competitie van kunnen maken en zo uit elke kern een talent kunnen aanleveren... En dus hoop ik dat iedereen hierover enthousiast kan zijn en dat we eigenlijk vrij snel kunnen starten. Leuke kickoff van het nieuwe theater seizoen!”

Namens Karin Bloemen:
Praktische informatie en wensen
Het talent dat gezocht wordt dient aan een aantal verwachtingen te voldoen:
- Leeftijd, < 25 jaar: Karin wil een platform bieden aan jong talent, vandaar een leeftijdsgrens tot 25 jaar.
- Muzikaal talent: Naast zang is de mogelijkheid bespreekbaar dat een talent zichzelf begeleidt met een eigen instrument.

Om de inzendingen zo overzichtelijk mogelijk te houden, willen we u vragen de volgende richtlijnen voor de filmpjes aan te houden:
- Maximaal 1 tot 2 minuten van een refrein en een couplet.
- Filmpje uploaden op YouTube met een verborgen link. Afhankelijk van het soort zoektocht kan dit door het theater gedaan worden of door het talent zelf.