Oogstdankviering 1 oktober 2016

Zaterdag 1 oktober is om 18.30 uur de jaarlijkse Oogstdankviering in Hengevelde, in de kerk. Dit jaar gecombineerd met de terugkomviering van de Communiecantjes van afgelopen jaar. Na afloop is er koffie en limonade achter in de kerk en kan de kerkversiering bewonderd worden. Wij willen u vragen om producten beschikbaar te stellen, voor een mooie versiering van het altaar en de rest van de kerk. Naast groente, fruit en bloemen, willen wij u vragen om houdbare levensmiddelen te geven,  in blik of andere verpakking. Kinderen, brengen jullie ’s avonds wat mee naar de viering? Daar krijgen jullie gelegenheid om het zelf op het altaar te leggen.

Wij rekenen op uw oogst, die gedeeltelijk naar leefgemeenschap “De Wonne” in Enschede gaat. Hier worden alle verse producten met zorg verwerkt. Niets gaat verloren. De houdbare producten gaan naar de Voedselbank.

Wilt u wat beschikbaar stellen, belt u dan vóór vrijdag  30 september  met Ria Rouweler, tel 292344, Ans Vehof, 333427,  Annie Blokhorst, 333638, Jan Schreijer, 0621294473  of  Siny ten Heggeler, 352683.

U kunt de spullen ook zaterdagmorgen 1 oktober om 9.00uur bij de kerk afleveren.

Alvast hartelijk dank  voor uw medewerking.
Werkgroep Oogstdankviering.