Kindergym weer van start; 2 lessen gratis

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Dat uw kind zijn of haar zwemdiploma haalt, is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. Het behalen van een Beweegdiploma is nog niet zo vanzelfsprekend. Vanaf nu kan dit echter bij Kindergym Hengevelde in Kulturhus de Marke!

Na de zomervakantie zijn we gestart met de beweeglessen onder leiding van Lavinia Kosters. Zij is onze nieuwe beweegdocente voor de Kindergym.
Vorige week zijn er strippenkaarten verspreid, alle kinderen van 2 t/m 6 jaar kunnen deelnemen aan proeflessen. Met deze strippenkaart kunt u kennis maken met Lavinia, onze nieuwe werkwijze en een aantal onderdelen van het Nijntje Beweegdiploma.
Is uw kind nog geen 3 jaar dan is het goed om samen met uw kind deel te nemen aan de lessen. U gaat met uw kind samen op ontdekkingsreis naar alle uitdagingen in de sportzaal.

Hoe haalt uw kind zijn of haar Nijntje Beweegdiploma?
Wilt u dat uw kind zich motorisch goed ontwikkelt?

Geef hem of haar dan op voor het Nijntje Beweegdiploma! U kunt alvast komen kennismaken middels bijgevoegde strippenkaart, deze kaart geeft toegang om nu nog 2 lessen gratis mee te doen, 21 en 28 september.
15:45 – 16:45u = 2 – 4 jaar
16:45 – 17:45u = 4 – 6 jaar
Meer weten? Neem gerust contact met ons op via kindergymhengevelde@gmail.com  of kijk op www.kindergymhengevelde.nl.  Meer informatie over het Beweegdiploma vindt u ook op www.kngu.nl/beweegdiploma

Met sportieve groet,
Kindergym Hengevelde
(Instructrice: Lavinia Kosters, Organisatie: Mariska Meulenkamp,
Kim Blokhorst & Jacqueline Everink)