Elke eerste zondag van de maand De Heerlijcke Markt Diepenheim.

Oud Hengeveldenaar Alda Assink:"Een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid. Waar jong en oud iets van zijn/of haar gading kan vinden en elkaar kan inspireren.  Zo zijn er zondag 4 september heerlijcke olijven, prachtige sieraden, handgemaakte gepimpte cadeautjes en nog veel meer. Ook zijn deze zondagen de winkels & galeries geopend en zijn er zandsculpturen in het park van kasteel Warmelo".
 
Muziek komt deze zondagmiddag van De Reggestad Muzikanten olv Jos Evers. Zij spelen op het buitenpodium van Herberg de Pol.
 
Tevens zondag 4 september om 17 uur ‘Politiek in de Pol’ met Arie Slob, ex-partijleider van de ChristenUnie, en burgemeester Ellen Nauta (CDA) van de gemeente Hof van Twente. Columniste Alexa Gratama, bekend van de Volkskrant, is ook weer van de partij. Ook voor het publiek is er gelegenheid vragen te stellen over actuele politieke kwesties.
 
Heb je belangstelling voor deelname? Laat het ons weten en vraag een deelnameformulier aan via info@heerlijckemarktdiepenheim.nl. Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het ons ook weten!! Overige data in 2016 zijn: zondag 2 oktober & 6 november
 
Weet in ieder geval dat je van harte welkom bent. We verheugen ons op je komst.

Foto Erica Olthuis