Kinderen gaan weer naar school: is de fiets er ook klaar voor?

Voor reparaties en een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt kunt u tegenwoordig terecht bij de Fietsservice Hof van Twente. Hengeveldenaar Nieck Leferink is de nieuwe fietsenmaker van Hengevelde: Nieck:”Maandag gaan de basisscholen weer van start! Dit betekent dat de kinderen de weg weer op gaan! Wij willen graag ons steentje bijdragen aan de veiligheid van uw kinderen. Wilt u ook profiteren van korting op een onderhoud- of inspectiebeurt aan een kinderfiets?
U hoeft alleen onze Facebookpagina te liken en delen om 35% korting op een volledige onderhoudsbeurt te krijgen!

KLIK HIER VOOR DE FACEBOOKPAGINA

Website: www.fietsservicehofvantwente.nl
Mail: Info@fietsservicehofvantwente.nl
Telefoon: 06-13841894
Openingstijden: vanaf ’s morgens half acht tot ’s avonds 22 uur is er iemand aanwezig aan de Diepenheimsestraat 43 tegenover de basisschool!

Het bericht van 21 september 2015:
Voor reparaties en een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt kunt u tegenwoordig terecht bij de Fietsservice Hof van Twente. Hengeveldenaar Nieck Leferink is de nieuwe fietsenmaker van Hengevelde: ”Ik ben het gaan doen omdat er hier geen fietsenmakers zijn en ik alle grote bedrijven rondom Hengevelde best prijzig vind. Mijn mening is, dat het voor iedereen betaalbaar moet zijn om de fiets te laten repareren en daarbij, ik vind het gewoon ook nog eens leuk om te doen!

Ik doe het naast mijn reguliere baan, daardoor kan ik lage prijzen hanteren daar aan de Diepenheimsestraat 43, recht tegenover de basisschool. Het halen en brengen van fietsen binnen 5 kilometer is gratis. Ik heb diverse cursussen doorlopen om zover te komen; op het niveau waar ik nu ben. Bij wielrenners, gangbare modellen fietsen, mountainbikes, scootmobiels; elektrische en kinderfietsen is zowel de verkoop als reparatie en onderhoud geen enkel probleem. Ik heb een groothandel achter mij staan, die alle onderdelen en accessoires in zijn assortiment heeft, zowel A-merken onderdelen als goedkopere alternatieven. De eigen voorraad breid ik stukje bij beetje steeds uit, afhankelijk van waar vraag naar is. De gangbare dingen als banden, kettingen, handvaten, trappers en dergelijke heb ik allemaal op voorraad”.