Zonnebloemloterij van start: De Zonnebloem verbindt mensen en verrijkt levens.

Op donderdag 16 april is in de Regio Zonnehof de aftrap gegeven voor de Zonnebloemloterij 2015.

Het eerste Zonnebloemlot werd deze keer in ontvangst genomen door Raymond ter Doest van het gelijknamige taxibedrijf in Hengevelde. De firma ter Doest verzorgt op een fantastische manier het vervoer voor vele afdelingen van de Zonnebloem in onze Regio, maar ook voor vele andere Zonnebloemafdelingen. Met de grote rolstoelbus die plaats biedt aan 62 personen brengen ze ons op elke gewenste locatie of activiteit. Ook voor kleinere groepen kunnen we bij hen terecht.

Wij willen Raymond en zijn ervaren team chauffeurs bij deze gelegenheid bedanken en hopen ook de komende tijd weer veelvuldig van hun diensten gebruik te kunnen maken.

De vrijwilligers van de verschillende afdelingen komen bij u aan de deur of u komt ze tegen op braderieën of andere locaties, om de loterij onder de aandacht van de mensen te brengen en hen te vertellen over het vele werk dat de Zonnebloem met haar vrijwilligers in het hele land verricht. Een eerste prioriteit is de doelgroep van de Zonnebloem, mensen met een fysieke beperking die daardoor in een isolement komen, gezelschap te geven en met hen leuke vakanties en andere activiteiten te ondernemen. Hiervoor is veel geld nodig. Met het kopen van loten en door donateur te worden van de Zonnebloem helpt u ons wensen van mensen te verwezenlijken. De Zonnebloem is er voor alle mensen jong en oud en van alle gezindten.

Maar ook de vrijwilligsters verdienen van ons en u wel eens een schouderklopje.

Vrijwilligsters zijn bij de Zonnebloem van harte welkom, met name verpleegkundigen, die eens een weekje van hun vakantie willen gebruiken om voor onze gasten een heerlijke vakantie mogelijk te maken. Bij uw plaatselijke Zonnebloemafdeling kunt u terecht voor informatie. Of neemt u eens een kijkje op www.zonnebloem.nl en zie wat er allemaal mogelijk is voor onze gasten. De duizenden gasten en de vele vrijwilligsters rekenen op U. De verkoopperiode van de Zonnebloemloterij loopt tot 14 september en op 27 oktober is de trekking, waarna u op de Zonnebloemsite kunt kijken of u in de prijzen bent gevallen. Ook kunt u uw lot laten registreren, u ontvangt dan een gratis puzzelboekje van Denksport en u ontvangt bericht als u in de prijzen bent gevallen.