Voorbereidingen zwemseizoen Delden van start

In de hoop op een sprankelende zomer, is bij het Deldense openluchtzwembad De Mors een begin gemaakt met de voorbereidingen op het komende zwemseizoen. De spuitbeesten krijgen een opknapbeurt en de ondiepe bassins worden voorzien van een nieuwe coating. Verder wordt het aantal picknicktafels uitgebreid en is een nieuw automatisch doseringssysteem aangeschaft waarmee de waterkwaliteit nog constanter gehouden kan worden. “Na de grondige renovatie van drie jaar geleden zetten we met deze werkzaamheden de laatste puntjes op de i.”

Het SBR-personeel krijgt dit jaar bij de voorbereidingen assistentie van FC Walk, een groep jongeren die zich via Scala jongerenwerk maatschappelijk wil inzetten en daarmee kwalificatie voor de FC Twente cup probeert af te dwingen. Het zwembad is dit jaar geopend van 1 mei tot en met 12 september. In de periode van 20 tot en met 24 april is het van 9.00 uur tot 16.00 uur (woensdag en donderdag tot 20:00 uur) mogelijk om aan de kassa van het zwembad tegen een gereduceerd tarief een abonnement aan te schaffen. De tarieven staan op www.zwembad-demors.nl

De aanmeldingen voor de zwemlessen zijn dit jaar vroeg op gang gekomen. Omdat uitsluitend met kleine groepen gewerkt wordt, wordt ouders aangeraden om nu al een plek te reserveren. Dit kan via info@sbrdelden.nl. Tijdens de voorverkoop zelf is er de mogelijkheid tot daadwerkelijke inschrijving en het stellen van vragen.

Bron: www.nieuwsuitdelden.nl