Hengeveldse winkeliers leveren kerstpakket gemeente?

Gemeente Hof van Twente zorgt ervoor dat het budget voor kerstpakketten binnen de gemeente zelf wordt besteed. Medewerkers van de gemeente kunnen hun kerstpakket zelf samenstellen uit producten van lokale winkeliers op de digitale ‘kerstshop’ die speciaal daarvoor is ingericht. Wethouder Wim Meulenkamp noemt dit “een goede gelegenheid om winkeliers uit Hof van Twente op deze manier te stimuleren”. Hij roept ook andere ondernemers op om het kerstpakket te laten verzorgen door Lokaal Kerstpakket.  

Als ondernemers mee willen doen aan de speciale kerstwebshop kunnen zij dit voor 1 december doorgeven aan hofvantwente@lokaalkerstpakket.nl. In de email moeten zij bedrijfsnaam en contactgegevens vermelden. Deelnemende winkeliers kunnen maximaal vijf producten in de webshop plaatsen. De winkeliers leveren zelf productfoto’s, prijzen en teksten aan. Lokaal Kerstpakket verzorgt de webshop. 

Tussen 20 december 2014 en 10 januari 2015 kan men het kerstpakket samenstellen. In deze periode ontvangen de winkeliers de bestellingen. Vanaf 18 januari tot uiterlijk zaterdag 7 februari 2015 kunnen de producten bij de winkeliers worden afgehaald op vertoon van de mailbevestiging van de bestelling.