Ski weekend de Witte terug in Nederland

De 24e editie van het ski weekend van voormalig café de Witte is ten einde. In de loop van deze ochtend hopen de deelnemers Debs Sportcafé bereikt te hebben, naar verwachting rond de klok van 7.30. Debby Cornelisse:”De sneeuw was ondanks de vele speculaties top! We begonnen er bijna aan te wennen haha, de cyclus ontbijt – skiën – en als dagafsluiting natuurlijk de apres ski! De 35 personen die mee waren hebben op een enkele na geen fysieke schade opgelopen. Enkel Ellen Lentelink, die heeft helaas haar knie verdraaid, verder geen noemenswaardige incidenten”.

De apres ski had wederom een prominente rol tijdens deze dagen in Oostenrijk, Debbie Bebseler:”We hadden een fantastisch apres ski keetje bovenop de berg. De uitbater zorgde voor hapjes, 'spiekerhouwen' en gratis drankjes. de beste man had geregeld dat de pistes  geprepareerd werden zodat wij veilig terug konden skiën in het donker! Hij had voor de gelegenheid fakkels geregeld zodat we met deze fakkels in de hand, al skiënd terug konden ‘s avonds. Een fantastisch gezicht, om een hele stoet fakkels van de berg te zien komen aldus de niet skiërs die beneden in het dal ons op stonden te wachten! Echt bijzonder gaaf om op die manier in het pikkedonker de berg af te skiën! Verder groot feest int hotel toen Remy 50 werd. Topweekend!”

Voor volgend jaar, de jubileum editie is het de bedoeling dat vele oud deelnemers benaderd gaan worden.Hieronder nog enkele foto's: