Werken op afspraak bij gemeente


Vanaf 1 mei 2014 werkt de gemeente Hof van Twente alleen nog op afspraak. Dat heeft als voordeel dat u niet hoeft te wachten als u komt en dat onze medewerkers zich op uw aanvraag kunnen voorbereiden. U kunt overigens al veel zaken rechtstreeks via onze website regelen. Dat kan een bezoek aan het gemeentehuis overbodig maken. 

Kijk eerst opwww.hofvantwente.nl
U kunt op onze website bijvoorbeeld uw verhuizing doorgeven of een afvalpas aanvragen. Een uittreksel uit de Basis Registratie Personen (BRP, voorheen GBA) is zelfs gratis als u dat op de website aanvraagt. Ook een losse stoeptegel of een kapotte straatlantaarn kunt u daar melden. Kijkt u dus eerst even op de website, dat scheelt in de telefoonkosten of bespaart u een tochtje naar het gemeentehuis. 

Soms toch naar het gemeentehuis
Voor een aantal zaken moet u nog steeds bij het gemeentehuis zijn, zoals voor een paspoort of rijbewijs. Op onze website www.hofvantwente.nl kunt u een afspraak maken op een tijd die u het beste uitkomt. Een afspraak maken kan ook telefonisch via het algemene telefoonnummer van de gemeente 0547-858585. Dit nummer is bereikbaar op:
·         Maandag vanaf 9.00 uur tot 19.30 uur
·         Dinsdag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur

Op welke tijden kunt u op het gemeentehuis terecht?

Wilt u een afspraak maken voor uw bezoek aan het gemeentehuis dan kunt vanaf 1 mei een afspraak maken op de volgende dagen en tijden:
Maandag vanaf 12.00 uur tot 19.30 uur
Dinsdag en woensdag vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur.
Donderdag en vrijdag vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur.