Vandaag restant WVV’34 tegen PH Almelo


Zaterdag moet WVV'34 aantreden tegen het Almelose PH. PH heeft op dit moment zeven punten achterstand op koploper De Zweef. De strijd om het kampioenschap in 2J is voor PH blijkbaar gestreden na de dikke nederlaag van afgelopen zondag. Naar nu blijkt heeft de ploeg uit Almelo weinig ambitie om te promoveren naar de eerste klasse. Ook in de periodes staan ze er niet al te florisant voor. WVV'34 mist vandaag enkele vaste krachten. Zo zijn Tom ten Breteler, Tom Brummelhuis, Hylke Kiezenbrink en Gijs Pierik afwezig in verband met blessures en moet Rob Pierik het duel missen vanwege een schorsing. 
In de vorige wedstrijd moest Wouter Assink al binnen vijf minuten tweemaal de bal uit het net vissen. Bij beide doelpunten kwam er een steekbal door het centrum van de defensie, waarbij PH wel raad mee wist 2-0. Daarna pakte WVV'34 de draad wel weer op, tot echte kansen leidde het niet.
Het krachtsverschil tussen de ploegen was in de vorige wedstrijd te groot. PH won de wedstrijd uiteindelijk met 5-2.

WVV zal de laatste vier wedstrijden op een nette manier moeten gaan afsluiten. Zaterdag staat er voor WVV niets meer op het spel degradatie is ondertussen een feit. De wedstrijd op sportpark Rupertserve zal om 18.00 uur aanvangen en staat onder leiding van de heer Langenkamp.

(bron: wvv34.nl)