Doek valt voor WVV’34

WVV’34 verliest met 2-0 en is bij deze gedegradeerd. Het zal de voorzitter van ATC’65 Joop Munsterman bekend voorkomen; Net als in de Grolsch Veste werd er ook in Hengelo één ploeg niet beloond wat spelbeeld betreft en dat was bij deze de Hengeveldse formatie. Kans op kans werd er om zeep geholpen en ATC’65 kon in de eerste 45 minuten absoluut geen vuist maken. “We stonden goed”, zei een supporter halverwege de wedstrijd, en zo was het. WVV kon zichzelf enkel in de problemen brengen als de tegenstander vanuit de omschakeling gevaarlijk zou kunnen worden, en zo gebeurde. Zo’n 20 minuten na rust werd er balverlies geleden op het middenveld en even later verdween de bal achter doelverdediger Wouter Assink. In bijna dezelfde minuut was het Wouter Horstink die de gelijkmaker op zijn schoen had, de bal verdween echter hoog over het doel. Zes minuten voor het beëindigen van de officiële speeltijd ging de wedstrijd in het slot met de 0-2 en werd degradatie naar de derde klasse een feit.

En is het sprookje over. Elf maanden na de titel in derde klasse gaan de Hengeveldenaren het podium van de tweede klasse verlaten. Daar waar men na vier wedstrijden de trotse koploper nog was met negen punten. Nu is het nog vier wedstrijden te gaan.

Zaterdag aanstaande wordt het restant van de wedstrijd WVV'34 - PH uitgespeeld, aanvang 18.00 uur