Cupido-Assink Beachvolleybal 2014

Het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi in Hengevelde zal dit jaar plaatsvinden op zondag 11 mei, een dag waarop ook alle ‘moeders’ welkom zijn! Zowel op als rond de velden uiteraard! Het zandstrand tegenover café Assink zal die dag weer worden ingericht met vier velden en daarnaast is er natuurlijk een terras, bar en muziek om alvast in zomerse sferen te komen. Hopelijk begint de zomer dit jaar vroeg!
In de prestatiepoule zal er 3 tegen 3 worden gespeeld, waarbij elk team minimaal één vrouwelijke speler moet hebben. Voor de wat minder ervaren volleyballers is er een recreatiepoule waar 4 tegen 4 wordt gespeeld. Bij recreatieteams mogen maximaal 2 Nevobo-spelers meedoen. Heb je zin in een actieve middag in het zand, geef je dan snel op met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten.
Aanmedingen zie lees meer:

Reserveer deze dag dus in je agenda en zorg dat je erbij bent. Of je nu meespeelt of niet! Want ook supporters en andere toeschouwers zijn welkom.

Opgeven voor het toernooi kan tot woensdag 7 mei via beach@cupido-hengevelde.nl of bel naar 0547-333234 (Café Assink). Wees op tijd, want vol = vol! Kosten zijn €5,- per deelnemer, te voldoen op de toernooidag.