Nog 10 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 35)

Wij tellen af. Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Vandaag aan het woord:

Naam: Paul Velthuis
Carnavalsjaar: 2008 / 2009
Motto: Met de carnaval op stal, de troffel in de hoek, is deze dagen het einde zoek.
Scepter: De scepter bestond uit een troffel met een caravan en een voetbal
Carnavalsslager: Melodie: laat de zon in je hart – Rene Schuurman Refrein; Met Prins Paul is het bal, Wij vieren nu Carnaval Vijf dagen feesten Flink tekeergaan als beesten

Hieronder een stukje uit de oude doos, openingswoord uit de carnavalsflyer:

Na het eerste weekend kan voor mij de Carnaval al niet meer kapot. Wat begon met een geweldige revue die klonk als een klok en welke eindigde met een opkomst die uit de lucht kwam vallen. Dit was voor ons een hele belevenis. De eerste zondag als Prins van Hengevelde was ongelooflijk. De buurt had thuis alles mooi versierd en alles was klaargezet voor een gezellig feestje. ’s Avonds thuis en daarna bij de residentie waren perfecte feestjes. “Het is moeilijk bescheiden te blijven” als je een straat krijgt met je eigen naam erop. Bij thuiskomst was alles weer teruggebracht in de oude staat en netjes opgeruimd.

Na het eerste weekend staat ons nu het carnavalsweekend 2009 te wachten. Ik ga er samen met mijn vrouw Silvia en mijn kinderen Coen, Lieke en Grijs een gezellige boel van maken tijdens dit carnavalsweekend. Natuurlijk niet te vergeten ook samen met mijn adjudant Andre, zijn vrouw Yvonne en natuurlijk de hele carnavalsvereniging (om niemand te vergeten).
Door de week werk ik als metselaar bij Tuinte Mobi Home. Mijn hobby is het trainen van de jongens en meisjes die net bij WVV zijn gekomen. Ook ga ik er graag met de caravan op uit om te genieten van een mooie vakantie.

Tot morgen met Prins ………..

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.